Nieuw zeeland

Week 9 WOF, Raften, Heet water en Bus verkocht!

17 april 2012 15:19
Nadat we vorige week de walvissen gezien hadden, zijn we dezelfde dag nog naar het noordereiland gereisd.

We dachten even onze fantastische Bus door de WOF (Warrenty Of Fitness) te laten gaan. Toen we het door VTNZ lieten keuren, kregen we te horen dat de remmen niet goed waren, een band, sterretjes in de ruit, speling in het wiel en ga zo maar door. We kwamen er ook achter dat we nog een dag hadden en dat het dan pasen zou zijn en alles dus dicht is. Gelukkig hadden we een garage gevonden die alles kon regelen en zelfs de WOF stikker kon geven. De volgende dag werd alles gerepareerd, maar toen hoorden we aan het eind van de dag dat het Read More »

week 6 Christchurch walvissen dolfijnen en surfen!

9 april 2012 14:11

Een nieuwe week vol avontuur!

 

Na een Fergburger op aanraden van Mark te hebben gegeten en wat extra “stop Leak” gekocht te hebben in Queenstown zijn we doorgereden naar Milford Sound. Het is wat uit de route maar we waren ahteraf super blij dat
Read More »

Week 5 langs de westkust met Ben!

29 maart 2012 02:12

Een week met goede surf en mooie natuur!

Vorige week vertelden we dat we een wandeling zouden maken in het Abel Tasman park. We gingen sochtens in een boot op de kant aan een trekker en die reed ons zo de zee in. We vaarden langs de kant van het park wat trouwens allemaal ontdekt is door nederlanders. Read More »

Eerste weken van de reis door Nieuw Zeeland!

21 maart 2012 14:23

Het is heeeeeel lang geleden maar ik ben nog steeds aan het reizen!

(zoek Bart in de foto ;) )

De laatste keer dat ik een post gemaakt heb, was vlak voor mijn verjaardag. Op dit moment ben ik 23! Op mijn verjaardag heeft Ben me meegenomen naar Read More »

Van Australië naar Nieuw Zeeland en surfen maar!

19 februari 2012 13:02

Bijna vijf maanden aan het reizen en in Nieuw zeeland aangekomen!

De laatste weken waren een klein beetje stress vol. Niet zo als jullie stress hebben waarschijnlijk maar gewoon een beetje stress. Ik heb een auto gekocht maar dat betekent ook Read More »

« Page 1 »

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>