Australië

Desert, Kitesurfen, margaret river en Perth!

3 februari 2012 09:50

Weer anderhalve week voorbij en dit keer 3000 km verder!

Na dat ik vorige keer poste waren we in streaky bay. Daarna zijn we verder gaan rijden naar Cactus. Volgens de verhalen de meest sharky spot maar geen vis gezien. De golven waren ook niet alles. Wel waren er mooie kliffen waar het water naar boven word gespoten door de rotsen uit ronde gaten. We zijn de volgende dag verder gereden door de Read More »

Great Ocean Road, pinguins, dolfijnen, zeehonden en haai!

24 januari 2012 07:53

 Twee weken zijn weer voorbij gevlogen. Zo ook 4000 km kust!

De laatste keer dat ik gepost heb was met Denise die nu weer in nederland is. Na een lange tijd was ik weer een keer alleen. Het was heel gezellig om met Denise mn moeder en gwen te zijn, toch was het wel weer even van…. zo nu kan ik zonder dat ik het hoef te overleggen gewoon doen!(dat geldt ook andersom:P)

We waren bij Louis die helemaal nog niet thuis was maar hij vond het geen probleem dat wij zijn huis in Sydney gebruikten. Nadat ik Denise op het vliegtuig gezet heb, ben ik nog twee nachten gebleven tot ik Louis weer een avond gezien had. Mijn telefoon tablet, die ik heb en nog steeds als navigatie gebruik, doet het niet meer Read More »

whitesunday islands, outback, zoo en Sydney!

8 januari 2012 12:43

Twee en een halve week geen post O O O
Een hoop te vertellen dus!

In mijn laatste post vertelde ik dat we een trip naar de whitsunday islands geboekt hadden. Dit was echt een Read More »

Doe het zelf uitlaat!

21 december 2011 11:01

Eindelijk weer heerlijk weer!

Dinsdag heb ik mijn moeder op het vliegveld gezet in Brisbane en Denise de dag erna opgehaald. We , Gwen en ik, bleven een nachtje in Brisbane bij een vriendin van Gwen. We hebben lekker Read More »

Eerste twee weken Australie (nieuwe auto! (nieuw))

13 december 2011 00:21

De tijd vliegt en we zijn weer twee weken verder!

Twee weken geleden zijn we aangekomen in Sydney (natuurlijk zoals altijd met schade aan het surfboard). Vanaf het vliegveld zijn we met de taxi naar Louis die net iets buiten het centrum woont. Read More »

« Page 1 »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>