Week 4 in Bali

Morgen gaan we naar Lombok dus nog snel even een nieuwe post!

Deze week is er niet heel veel gebeurd eigenlijk. Doordat mijn board op de heen en de terugreis twee cracks gekregen heeft moesten we naar kuta om deze te laten repareren. Ik zei nog zo Hati Hati (voorzichtig) maar geloof me … het zijn niet de meest handige mensen op deze planeet. (volgens Ray is dit een understatment). We zaten in een relext hotel met voor het eerst warm water yeah!!! De volgende morgen gelijk het board naar Tiger gebracht (local friend) en die brengt hem dan weer naar een repairmannetje. Dit scheelt weer 60.000 Rp. Op straat loopt altijd een gozer genaamd Richard (Rich) maar wij noemen hem englishman. We kennen hem uit de kroeg en vertelde ons hoe fantastisch hij Nederland vind. Deze gozer van een jaar of 24 loopt de hele dag op straat niets te doen of met de meisjes die massages verkopen te sjansen. Nu ik toch in de stad was heb ik even een goede korte-broek gekocht aangezien er in de vorige al op de eerste dag in beide zakken gaten zaten.

Het board is ondertussen gerepareerd. Hier zijn ze koning in het repareren en legendes in het verbergen van de reparatie. Hij is dus weer als nieuw! Nu zitten we weer in Jimbaran.

Vrijdag hadden ze hier een verkleed partij en geloof me…. ik heb zelden zo gelachen. hier alleen om de costumes maar vooral om de acts en dans. Waaronder: Matt die een knuffel leeuwtje heel sirieus op hield toen het liedje van de lion king voorbij kwam of een gozer uit amerika die zijn amerikaanse kussensloop op zijn hoofd droeg en zijn hoeslaken om zich heen had. Hilarisch!

Gisteren en vandaag hebben we gesurft maar voor het eerst waren de golven maar een meter of anderhalf. Maar genoeg om lekker uurtjes in het water te liggen. Op de terugweg van een sessie hadden we een lekke band. gelukkig was er een bande repair in de buurt en voor 3 euro hadden we een nieuwe binnenband. Het mannetje van de verhuur heb ik de buitenband laten vervangen want er zat geen profiel meer op.

Vandaag gaan we (Ray en ik) naar Lombok en ik neem mijn scooter mee. Op de pagina ALBUM staat een filmpje van het verkeer hier in Bali. We wilden eerst vandaag gaan maar op zaterdag en zondag is de immigratie dicht en ik moet mijn visa verlengen. Morgen om 9 uur dan maar.

oja: Saya belajar dan bicarra bahasa Indonesia. (voer maar ff in in goolge translate!)

Voor meer foto’s ALBUM

Tot snel en vergeet je e-mailadres niet beneden in te voeren zodat je op de hoogte blijft voor de volgende posts!

3 reacties op “Week 4 in Bali

 1. Hoi! Erg leuk weer allemaal……was het wel verstandig om dat filmpje te plaatsen voor je mam? Maar gelukkig ben je een heeeeeel voorzichtige goser hahaha. Geniet van je reis naar lombok! dikke kus, mam

 2. Hoi Bart,
  Wat een fantastische verhalen en foto’s allemaal. Geweldig dat je dit allemaal mee mag maken en zoveel mensen leert kennen. Pas wel goed op jezelf en doe Tiger de groeten van Annemiekes mum

 3. Hi Bart,

  Leuk zo’n blog! Ik zag m’n mannetje af en toe ook langskomen, dus ik meld me ook even aan voor de updates! Geniet van je reis en pas een beetje op die vent van mij! ;)

  Groetjes,
  Fabienne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>