singapore

Donerdag de 29e ben ik vertrokken naar londen. Na eerst even met wouter bos gepraat te hebben die ik daar tegen kwam ben ik het vliegtuig ingestapt. Op londen was mn batterij leeg een een conecctor voor 10 euro voor 3 uur vond ik te duur en dacht… die laat ik wel in singapore op. De vlucht londen singapore ging goed en heb lekker geslapen. Toen ik alleen in singapore aan kwam kwam ik er achter dat ze hier de zelfde stekker hebben als in engeland. Maar ik heb er nu een geleend in het hostel waar ik nu zit…. footprints. dat was wel ff zoekken… een hostel.

De volgende keer vertel ik hoe het is geweest in singapore. maandag ga ik naar Bali!

9 reacties op “singapore

  1. Veel plezier in Singapore!
    Kunnen ze daar een beetje Engels?

    P.S.: Het system werkt prima, ik heb een email gekregen dat jij iets over Singapore had gepost.

  2. Ha die Bartmans, heb eindelijk je site gevonden (door Diels instructies te negeren, da’s net zo’n cyber-”dinosaurus” als ik hahaaha). Ik zie je over 2 weken in Bali (zelfde stekkers als in Ned.), diverse tips + tel. nrs. van mijn makkers daar heb ik je al gemaild. Veel plezier en tot dan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>